Jak Vám může pomoc dobré pojištění

22.05.2012 11:53

Každý z nás má nějaké pojištění. Dokážemě si vybrat to správné? Dokážeme ho i dobře využít i v momentě, kdy máme nějaký problém? Chtěl bych Vám představit zajímavý pojistný produkt od pojišťovny Kooperava a.s.

Za málo peněz hodně muziky - NA100PRO – už v název v nás evokuje, že nám toto pojištění zajistí stoprocentní konfort v mometě pojistné události a přitom stojí pouze 1200,- Kč ročně, tedy pouhé 3,-Kč za den.

Co získáme? Dejme si ruku na srdce, jak často bouráme? Ano, někdo řekne já nebourám, ale co když někdo nabourá do Vás? Může se stát to, že viník dopravní nehody bude mít uzavřenou smlouvu u pojištovny, která se nebude snažit o co nejvíce vyjít Vám jako postiženému vstříc a bude se snažit krátit pojistné plnění na základě amortizace Vašeho vozidla a nebo bude krátit další náklady např. na asistentní služby a náhradní vozidlo na které máte nárok jako postižený. Mnozí z nás to už zažili. To vše u této „pojistky“ nehrozí, protože Vy se obrátíte na svou pojišťovnu a ta vše vyřídí za vás a to v čechách nebo v zahraničí a co hlavně, postrá se o Vás v nouzi.

V příkladu Vám mohu popsat skutečný případ a jeho řešení: klient jel s rodinou do Francie na dovolenou, a měl dopravní nehodu. Protože měl uzavřenou pojistnou smlouvu NA100PRPO zavolal na infolinku pojišťovny a tam mu sdělili, kde najde nejbližší autoservis ve kterém mu vozidlo opraví. Po prohlídce zjistili, že auto není opravitelné na počkání a musel by čekat týden. S touto variantou nebyl klient spokojený a tak pojišťovna zdarma poslala odtahový vůz, aby auto odtáhl zpět do ČR. To je hezké, ale jak se dostat zpět? Pojišťovna klientovi a celé rodině uhradila cestu zpět. Mohli si vybrat buď cestu vlakem v 1. třídě nebo let letadlem. Zvolili si druhou možnost.Dopravila ho i s rodinou na letiště, kde už byly zarezervované letenky na jeho jméno a za 7 hodin od porouchání vozidla byl is rodinou v Praze na Ruzyni.

Při této jistotě se nemusíte bát vypravit na cesty, ať to je do supermarketu na nákup nebo na dlouhou cestu s celou rodinou.